Opinie o firmie sipp.pl w mieście Kraków

Wyraź swoją opinię na temat firmy sipp.pl w mieście Kraków
Jaką opinie o firmie sipp.pl mają mieszkańcy miasta Kraków ?

Kilka słów o mieście Kraków w którym działa firma sipp.pl :

Kraków to jedno z najbardziej atrakcyjnych miejsc do prowadzenia biznesu w Polsce. Według raportu inwestycyjnego Konferencji ds. Handlu i Rozwoju ONZ z 2011 roku Kraków jest najlepszym miejscem na świecie do lokowania centrów usług dla biznesu. W kwietniu 2012 r. Kraków został uznany za jedno z 120 najatrakcyjniejszych miast świata.

Chcesz poznać opinie o firmie sipp.pl w mieście Kraków?

A może sam chcesz wyrazić swoją opinię na temat firmy sipp.pl? Zapraszamy Cię do wystawienia własnej opinii na temat sipp.pl dla miasta Kraków 

Dodaj swoją o firmie sipp.pl dla miasta Kraków

Opinie o firmie sipp.pl dla miasta Kraków

4.8
4,8 rating
4.8 z 5 gwiazdek (na podstawie 9 opini)
Świetna78%
Bardzo dobra22%
Przeciętna0%
Słaba0%
Zła0%

anonim

5,0 rating
Luty 2, 2021

coś dla przedsiębiorców 🙂

anonim

5

5,0 rating
Styczeń 19, 2021

Korzystam z usług firmy SIPP Kraków, są to usługi oniline, w zależności od sprawy wychodzi taniej niż prawnik

5 Kraków

Polecam firme SIPP Kraków, rozwiązania doradczo prawne od ręki

5,0 rating
Styczeń 14, 2021

Polecam firme SIPP Kraków, rozwiązania doradczo prawne od ręki

Patka

Jest ok

4,0 rating
Styczeń 8, 2021

Przeglądnąłem z ciekawości propozycję firmy Sipp. Miałem kiedyś wykupioną podobną usługę, ale cenowo było zdecydowanie drożej. Ten portal doradczy jest dużo tańszy, więc jak się sprawdzi w okresie testu, to zdecyduję się na zakup abonamentu. Wydaje mi się to korzystne, choćby ze względu na dodatkową możliwość zareklamowania się wśród klientów portalu. Generalnie na samą reklamę w sieci wydaję zdecydowanie więcej, więc uważam, że portal doradczo prawny z dodatkową usługą reklamy jest jak najbardziej opłacalny.

Tomasz/ Kraków

Portal prawny dla każdego

5,0 rating
Styczeń 8, 2021

Zdecydowałem się na wypróbowanie kilku portali doradczo prawnych. Obecnie testuję Sipp.pl i uważam, że jest bardzo konkurencyjny na tle innych, zarówno pod kątem zawartości, jak też i ceny. Zauważyłem, że podobne portale informacyjne są zdecydowanie droższe, przy takim samym zakresie usług. Na Sipp jest ich kilka, począwszy od najprostszych, takich jak kalkulatory po specjalistyczne doradztwo z różnych dziedzin. Warto też moim zdaniem skorzystać z funkcji reklamy, bo też taka jest oferowana w ramach abonamentu.

Jan Podgórze

Polecam Serwis Informacyjny Polskiego Prawa

5,0 rating
Styczeń 8, 2021

Na portalu Sipp znalazłem dość dużo różnych funkcji I narzędzi, które mogą się przydać przy prowadzeniu firmy. Prowadzę firmę od kilku miesięcy i bardzo sobie chwalę tą pomoc. Codziennie czytam Sipp.pl bo są tam zawsze świeże informacje. Nie mam czasu rano oglądać programów informacyjnych, więc tutaj najczęściej szukam najnowszych tematów z branży w której działam. Są ważne dla mnie informacje I z rynku krajowego, jak również międzynarodowego I to właśnie mi się najbardziej przydaje, bo działam na rynku unijnym i musze wiedzieć na bieżąco co się aktualnie I gdzie dzieje. Polecam w szczególności dla branży transportowej.

Tomasz z Krakowa

Bardzo mi pomogli

5,0 rating
Styczeń 5, 2021

Dzięki pomocy prawników portalu https://sipp.pl/ udało mi się przeprowadzić pozytywnie jedną ze spraw z którymi ostatnio się borykaliśmy w naszej firmie w Krakowie i która przeciągała się już długo w czasie. Dość szybko i sprawnie prawnicy Sippu przeprowadzili całą sprawę, więc wszystko poszło gładko. Ogólnie jestem bardzo wdzięczny firmie, ponieważ dzięki pomocy zaoszczędziłem sporo czasu, a pewnie i pieniędzy, bo cały temat mógłby się jeszcze ciągnąć długo. Jak najbardziej polecam firmę i współpracę, wszystko jak do tej pory pozytywnie.

Ela z Krakowa

Nie jest źle!

4,0 rating
Styczeń 5, 2021

Ja sprawdzałam portal sipp.pl podczas okresu testowego i wydaje się być ok, ale nie na moją kieszeń. Jak na Kraków to jest duża konkurencja. Ja wolałabym, aby był trochę tańszy, wtedy bez zastanowienia mogłabym zdecydować się na abonament. Może jak się odbiję finansowo po pandemii to wtedy pomyślę. Jeżeli chodzi o samą zawartość merytoryczną, to uważam, że jest bardzo dobrze, szeroki zakres wiedzy i informacji, tak, że na pewno jest wart uwagi, niemniej jednak kwestia ceny jest dla mnie dość istotna, więc może w przyszłości zdecyduję się na zakup tej usługi. Ps: pozdrawiam wszystkich ludzi z Krakowa.

Joanna

Warto Skorzystać

5,0 rating
Styczeń 5, 2021

Rozwiązanie bardzo ciekawe, ale na pewno nie dla każdego. Bardzo dobra opcja, ze przed wykupieniem można skorzystać z opcji testowej, to na pewno przyciąga klientów. Przydaje się to po to, żeby można było sobie sprawdzić zawartość pod własnym kątem. Ja sprawdziłam I jest kilka rzeczy, które mi się podobają, ale też o kilka tematów na pewno uzupełniłabym cały serwis. Mogę polecić prawników, bo mają bardzo dobrą i szeroką wiedzę na wiele tematów, ale jest to też cały zespół doradców z różnych branż i za to daję ogromny plus, bo nie tylko z porad prawnych można skorzystać, ale też z innego zakresu.

Jan z Krakowa

Opinie o firmie sipp.pl w całej Polsce

4.2
4,2 rating
4.2 z 5 gwiazdek (na podstawie 168 opini)
Świetna62%
Bardzo dobra15%
Przeciętna8%
Słaba7%
Zła8%

Sprawdź opinię o firmie Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Sp. z o.o. w innych miastach:

🤗 Dziękujemy za przeczytanie Opinii o firmie sipp.pl Kraków

Zachęcamy do wystawienia własnej opinii.